Plata, livrarea și retur

Magazinul on-line www.lastele.ro este pus la dispoziția dumneavoastră de ALEMAX ALMA SRL, Iași, Romania.

 

Vă oferim o gamă largă de bijuterii din aur cu diamante și pietre prețioase și semiprețioase. Cu noi, economisiți timp și bani, întrucât livrăm produsele, prin curier, direct la ușa dumneavoastră!

 

Magazinul nostru oferă livrarea gratuită, in 24 h, dacă produsul a fost comandat pâna în ora 17:00, în zilele lucrătoare.

 

Alegeți intre cele două variante de livrare:

 

  1. Bijuteriile însoțite de bon fiscal, certificat de calitate sunt livrate prin curier direct la adresa indicată de dumneavoastră.
  2. Ridicarea lor direct din magazin. In acest caz, vă rugăm să ridicați bijuteriile în 48h de la data efectuării comenzii – Iasi, Romania. Str. Sf. Lazar nr. 49,  vizavi de banca BCR.

Termenul normal de livrare este de 1-2 zile. În zilele lucrătoare, 90% din comenzile noastre sunt livrate in termen de 24h. (ATENȚIE! Termenul de livrare depinde de disponibilitatea produsului). Dacă produsul nu este pe stoc, veți fi contactat telefonic sau prin email.

 

Opțiuni de plată:

 

  1. Plata prin ramburs. Contravaloarea comenzii este achitată, în numerar, la livrare, reprezentantului firmei de curierat. Nu se percep taxe suplimentare.
  2. Plățile prin transfer bancar, card de credit și plăți în rate.

Retur:

 

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului, în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (factura, certificat de garanție etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire.

După validarea returului, clientul primește contravaloarea produselor returnate, în cel mult 30 de zile. Costul transportului de retur este suportat integral de cumpărător.

 

Cod de inregistrare fiscală: 46134914
Nr. Înmatriculare J22/1668/2022
Adresa noastra:
ALEMAX ALMA SRL
Iasi, Romania
Str. Sf. Lazar nr. 49
Telefon: 0758591509