Povestea noastră

jewelry_img (2)

Se spune că ce-i al tău e scris în lastele.ro!

Totul are un început

De ce stelele? Pentru că sunt un simbol al visării, al speranței, dar și al farmecului mistic. Poartă-ți dorințele cu tine și fă-le să devină realitate cu bijuteriile noastre special create pentru femeile care iubesc să fie admirate. Lasă lucrurile să se învârtă în jurul tău, lasă-te privită pentru că meriți asta. Lumina ta îi energizează și pe ceilalți pentru că ești o stea!

 

Cel mai mult ne place că bijuteriile pot fi folosite pentru a exprima poveștile noastre individuale și lucrurile, locurile și oamenii pe care îi iubim în fiecare zi. 

 

Lastele.ro este rodul muncii unei echipe de oameni pasionați de mai bine de 12 ani de miracolul strălucirii pe care îl oferă o bijuterie de calitate. Când astrele s-au alineat în sfârșit așa cum ne-am dorit, a luat naștere magazinul nostru creat de experți în bijuterii cu diamante și pietre colorate. Astfel, am combinat arta, dragostea pentru bijuterii cu dorința de a venera grația și frumusețea feminină. 

 

Legătura specială pe care o împărtășești cu stelele este transpusă acum în strălucirea bijuteriilor lastele.ro.

Ce puteți găsi pe Lastele?

Bijuterii făcute din stelele care ascultă și visele care sunt îndeplinite!

Fascinați de farmecul și rafinamentul bijuteriilor cu pietre prețioase, am ales modele magnifice, unicat, de bijuterii din aur (alb, galben, roz) cu pietre prețioase și semiprețioase: smarald, safir, diamant, rubin.

 

Descoperă gama noastră completă de cercei, inele, brațări, coliere gândite pentru a-ți onora grația și divinul feminin. Până la urmă, stelele se asortează cu o altă stea.

De ce Lastele?

Trei cuvinte avem pentru tine: Romantism! Pietre prețioase! Emoții!

 

Folosim pietre 100% naturale, motiv pentru care bijuteriile noastre cu pietre prețioase vin în variații de culoare, model și textură.

 

Fiecare piesă este unică, la fel ca legătura specială pe care o împărtășești cu stelele într-o seară cu cer senin. Trebuie doar să ai încredere în univers și să-ți urmezi visele.

Bijuteriile din magazinul nostru online au garanția calității, fiind accesorii originale, din materiale durabile și prețioase. În plus, la orice achiziție beneficiezi de: